IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Wij doen er alles aan om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Voldoet een item niet helemaal aan je verwachtingen? Jammer, maar dat kan gebeuren. Bij MAKE fashion heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakketje door jou in ontvangst is genomen. Je retourzending dient binnen deze 14 dagen door ons retour te zijn ontvangen.

Retourneren is eenvoudig. Stuur de items inclusief het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres.

MAKE Fashion
Fashion & Accessoires
Oudebildtdijk 699
9079 NA Sint Jacobiparochie
Nederland

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET RETOURNEREN VAN MIJN ITEMS?

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn, worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Hebben jullie mijn retour ontvangen?
Via de track & trace code die je ontvangt van het postkantoor kun je checken of het pakketje bij ons is aangekomen. Dit is tegelijk een bewijs van retourzending. Bewaar deze goed!

HOE LANG DUURT HET VOOR DAT MIJN RETOURZENDING VERWERKT WORDT?

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen, wordt deze binnen 14 dagen (uiterlijk 30 dagen) door onze administratie verwerkt. MAKE Fashion neemt alleen retourzendingen in behandeling indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Het artikel dient in originele staat, inclusief alle labels en tags in originele verpakking te worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd.

LET OP!
Schoenen welke geretourneerd worden zonder verpakking (verzendzak) worden geweigerd door ons en zullen door de vervoerder geretourneerd worden. Schoenendozen behoren tot het artikel, er mag niet op de schoenendoos geschreven, geplakt of getapet worden.

Betaald met een tegoed code? U ontvangt geen geld retour maar een te goedcode. 

Wanneer je een item koopt welke later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen.

HERROEPINGSTERMIJN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde(buren e.d.), die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Je kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.